Slik ser Full Throttle Remastered ut

Første trailer fra den nye eventyrspillrestaureringen fra Double Fine.

Det er ett år siden Double Fine annonserte at de jobbet med en nyversjon av det klassiske pek-og-klikk-eventyret Full Throttle, og nå har de endelig lansert den første traileren. Ta en titt:

Full Throttle er et postapokalyptisk motorsykkelepos der du spiller Ben, som er lederen for motorsykkelgjengen Polecats. Han blir viklet inn i et blodig maktspill om fremtiden til motorsykkelprodusenten Corley Motors, og med din hjelp må han stoppe den onde forretningsmannen Ripburger som ønsker å ta kontroll over selskapet.

Nyversjonen skilter med oppusset grafikk, som du kan se i traileren over. Men om du ikke liker stilen, så er den originale grafikken tilgjengelig med et knappetrykk. Ellers kan vi nok forvente en nyversjon ikke helt ulikt de nye utgavene av Grim Fandango og Day of the Tentacle, som også Double Fine har stått for.

Full Throttle Remastered kommer neste år.

En kommentar om “Slik ser Full Throttle Remastered ut”

  1. Skjønner virkelig ikke poenget med å «pusse opp» et spill som fremdeles ser utrolig bra ut. Virker som de har spilt inn noe av musikken på nytt, i høyere kvalitet da. Det kan jo være noe.

    Uansett, jeg elsker dette spillet, selv om det er altfor lett, altfor kort, og styringen på motorsykkelkampene er mildt sagt klønete. Men grafikken, lyden, historien, karakterene, stemmeskuespillet og humoren er av så høy kvalitet at det bare er en utrolig kul reise å spille dette spillet.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.