Yakuza-nyversjonen kommer til Europa

PS2-klassikeren gjenskapes for PlayStation 4. Yakuza 6 kommer forøvrig også til vår del av verden.

Det opprinnelige Yakuza-spillet har blitt en kultklassiker på PlayStation 2, takket være et heftig kampsystem, en kul historie og mye frihet til å surre rundt som du vil. Jeg likte det veldig godt da det opprinnelig ble lansert, selv om jeg syntes det ble litt ensformig etter hvert. Kazuma Kiryu står uansett fortsatt frem som en av tidenes tøffeste spillhelter.

Store nyheter

Yakuza Kiwami er en nyversjon av det opprinnelige spillet, som skal være bygd opp helt fra bunnen av for PlayStation 4. I tillegg til HD-grafikk og alt det vi forventer av en nyutgave som dette, skal spillet ha massevis av nytt innhold. Handlingen blir gjenfortalt av Kazuma, som har havnet i fengsel for en forbrytelse han ikke har begått, og bare her får vi en halvtime med nye filmsekvenser.

Ellers loves vi massevis av nye «distraksjoner» (i form av minispill), nye damer å flørte med, nye sideoppdrag og en ny modus der dusten Majima vil dukke opp for å overraske og utfordre deg på de mest uventede tidspunkter.

Spillet lanseres til sommeren for PlayStation 4, og det er Deep Silver som gir det ut i vår del av verden. Sega har alltid vært litt sløve med å bringe Yakuza-serien til vesten, noe jeg ærlig talt aldri har forstått, men vi slipper i alle fall å se japanerne kose seg med dette spillet alene. Apropos Japan, også den vestlige versjonen får nyte godt av nyinnspillingene av dialogene på japansk.

Her er den originale annonseringstraileren:

Yakuza 6 kommer også til Europa

Yakuza-serien får stadig nye spill, og Sega har også annonsert at Yakuza 6: The Song of Life vil få Europa-lansering. Den vil finne sted tidlig i 2018, og kommer til PlayStation 4 (skjønt ordlyden «to consoles only on PlayStation 4» får meg til å tenke at det kanskje også kommer til Steam.

Her loves vi det vakreste Yakuza-spillet noensinne, takket være den nye Dragon Engine, og vi får utforske steder som havnebyen Onomichi i Hiroshima-området til det største «red light»-distriktet i Tokyo.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.