Imponerende teknologi i Drone Swarm

Dette strategispillet lar deg styre titusenvis av droner samtidig, og de beveger seg alle realistisk.

Det er ikke så uvanlig med strategispill som har massive mengder enheter i spill, men det som vanligvis skjer, er at de enten oppfører seg ganske uintelligent i forhold til hverandre, eller at det rett og slett ikke registreres når de kolliderer med hverandre, slik at flere enheter kan ta opp samme plass.

Realistiske svermer

Drone Swarm er annerledes, siden det bruker samme type kalkulasjoner som man kan bruke til å simulere fiskestimer eller fugleflokker for å simulere bevegelsene til titusenvis av droner samtidig. Effekten er temmelig imponerende:

Spillet er et romstrategispill der du må bruke dronesvermen din til å beskytte et moderskip (og sannsynligvis mye annet). Dronene kan gjøre en rekke ulike ting sammen, slik som å danne massive kuler som kan brukes til å smelle fiendene bakover, eller gigantiske sagblad som kan brukes til å ta ut spesifikke systemer på fiendeskipene.

Fiendeskipene kan også kollidere med hverandre, så det er mulig å bruke kule-egenskapen til å smelle ett skip slik at det krasjer i et annet som en gigantisk biljardkule. Ta en titt på videoen under:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.