I Arcade Saga er du fanget i en arkademaskin

HTC debuterer som utgiver av PC-spill med «virtual reality»-action på Steam.

Vive Studios er navnet på den nye spillsatsingen fra HTC, som naturlig nok vil fokusere på å lage og gi ut spill for deres HTC Vive-plattform. Det første spillet deres er ute nå, og heter Arcade Saga. Det kommer fra et internt studio som heter 2 Bear Studios, og som består av veteraner fra Microsoft Game Studios, Rockstar og Midway.

Ifølge Joel Breton, som er «VP of content» hos Vive Studios, er målet å drive vekst i «virtual reality»-markedet, og støtte opp om utviklere som prøver å utvide grensene for «virtual reality»-opplevelser.

Kjemp for livet i tre arkadespill

I Arcade Saga spiller du en nylig oppvåknet intelligens. Det virker ikke som fri vilje og slikt er særlig populært i den virtuelle verdenen du befinner deg i, så du har plutselig hele verden mot deg. Spillet er i praksis en samling med tre futuristiske minispill inspirert av sport, ved navn Fracture, Smash og Bowshot. Det følger med andre ord en kjent modell for VR-spill,

Spillet har ikke akkurat fått noen kjempemottakelse på Steam, men de få anmeldelsene som er der, er til gjengjeld positive. Her er traileren:

Ok, den «break everything!»-greia var litt cheesy.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.