Dungeon Keeper-inspirert spill fra Looking Glass-veteraner

Otherside Entertainment har gitt ut Underworld Overlord, men bare for Google Daydream.

Dette er en litt merkelig nyhet: Otherside Entertainment, med Looking Glass-veteran Paul Neurath i spissen, jobber som kjent med en Ultima Underworld-oppfølger og et nytt System Shock-spill. Men nå har de også lansert et «virtual reality»-spill ved navn Underworld Overlord, eksklusivt for Google Daydream.

Jeg visste ikke hva Google Daydream var før jeg så denne nyheten, men det viser seg altså å være Googles «high quality mobile VR platform». Så antakeligvis litt mer fancy enn Google Cardboard, altså.

Dungeon Keeper + tårnforsvar

Underworld Overlord er inspirert av Bullfrog-klassikeren Dungeon Keeper, men virker litt mer tårnforsvar-aktig enn originalen. Det setter deg i skoene/støvlene til en ond trollmann som må forsvare grottene sine mot helter som stadig kommer ned for å drepe monstre og hente opp skatter. Du må plassere ut feller, kaste magi og kommandere monstrene dine for å kverke heltene.

I pressemeldingen skryter Otherside av samarbeidet med Google, og understreker at spillet er eksklusivt for Daydream. Spillet finner du på Google Play, og her er lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.