Norske Eggggg søker Greenlight-støtte

Spy og hopp i dette plattformspillet.

Det norskutviklede spillet Eggggg – The platform puker ble lansert på mobil tidligere i år, og kan nå få lansering på Steam. Først må det imidlertid gjennom nåløyet som heter Greenlight, og selv om det ikke er et spesielt trangt nåløye nå til dags, setter nok utviklerne pris på stemmen din.

Hvor mange g-er er én g for mye?
Hvor mange g-er er en g for mye?

Ekkelt?

I Eggggg styrer du en gutt-ting med tre øyne (tror jeg), som må hoppe og projektilspy seg gjennom todimensjonale plattformnivåer. Handlingen følger Gilbert, som er ekstremt allergisk mot egg. Når han spiser slike, spyr han «som en fontene» ifølge utviklerne.

Nå må han bruke denne superkraften (hei, den er bedre enn halvparten av superkreftene i Heroes) til å rømme fra slemme tante Doris, og unngå å bli drept av kyborg-kyllinger. Høres ut som en helt ordinær dag, altså.

Selve spillet bruker bare to taster (eller knapper på kontrolleren), og ifølge utviklerne fungerer det enda bedre med tastatur eller håndkontroller enn på mobil. Slik som, strengt tatt, det meste annet.

Hvis spillet kommer gjennom Greenlight, så skal det etter planen lanseres på PC, Mac og Linux til våren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.