Hva skjer med Nintendo Classic Mini?

Norske kunder får refundert bestillingen fra nettbutikken CDON.

I dag har jeg sett flere rapporter om at nettbutikken CDON.com har kansellert forhåndsbestillinger av Nintendos minikonsoll, Nintendo Classic Mini. I e-posten de har sendt kundene, skriver de at produktet er utsolgt, og at ordren derfor er slettet.

Spillhistorie-leser Raymond Homme Ingebretsen fikk denne e-posten.
Spillhistorie-leser Raymond Homme Ingebretsen fikk denne e-posten. Jeg har gjengitt den her med hans tillatelse.

Kundene får også et lite gavekort som plaster på såret.

Utsolgt siden november

Minikonsollen har stort sett vært utsolgt helt siden lansering, men i desember fikk utvalgte amerikanske og britiske butikker nye leveranser. Disse var imidlertid svært begrensede. Det siste Nintendo (i USA) har sagt offentlig, er at de forventet å levere en jevn strøm av konsoller til butikker gjennom julen og ut i det nye året.

Det at CDON.com nå kansellerer ordrene til norske kunder, kan indikere at de ikke vet når (eller eventuelt om) nye konsoller blir levert. Nintendo ser ut til å ha satt det meste av fokuset sitt på Switch, som lanseres i mars.

Jeg har tatt kontakt med Nintendo for å høre om de har noe nytt å melde angående Nintendo Classic Mini. Om jeg får svar, skal jeg selvsagt videreformidle det her.

Oppdatering: Vi fikk i dag svar fra Nintendos nordiske distributør, Bergsala.

Oppdatering 13. februar: De siste leveransene kommer i april/mai.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.