Novalogic debuterer på GOG

Med romspillet Tachyon: The Fringe. Delta Force-spillene kommer nok snart.

For en liten stund tilbake fortalte vi at den gamle spillutgiveren Novalogic har trukket seg helt ut av spillmarkedet, og solgt alle rettighetene sine til THQ Nordic (tidligere Nordic Games). Siden Nordic Games er en ivrig bruker av nettbutikken GOG, var det egentlig bare et spørsmål om tid før det første Novalogic-spillet debuterte der.

Nå har det altså skjedd, og overraskende nok er det ikke Delta Force eller Commanche som har fått æren av å komme først over GOG-streken, men romspillet Tachyon: The Fringe.

Spillet kom opprinnelig i år 2000.
Spillet kom opprinnelig i år 2000.

Romsimulator med valgfrihet

Tachyon: The Fringe er imidlertid et interessant spill i seg selv, som hadde fått rimelig mange stemmer på GOGs ønskeliste over nye lanseringer. I utgangspunktet minner det litt om spill som Wing Commander og Freespace, men det er litt åpnere og inneholder blant annet sideoppdrag du kan ta underveis. Dessuten får du på et tidlig tidspunkt muligheten til å velge side i en stor konflikt, noe som vil påvirke resten av kampanjen kraftig. Rimelig god gjenspillingsverdi, altså.

Tachyon: The Fringe har også en annen artig detalj: Hovedpersonen spilles av selveste Bruce Campbell.

THQ Nordic kommer utvilsomt til å relansere flere Novalogic-spill på GOG i ukene og månedene fremover (ganske man

ge av dem har vært på Steam en stund, inkludert Tachyon: The Fringe). Og husk at de også har lovet å gi oss Imperium Galactica 2.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.