NES-aktige Alwa’s Awakening er snart ute på Steam

Lyst på et godt, gammeldags «Metroidvania»-spill?

Det er ikke mangel på spill som lar seg inspirere av fordums klassikere med klassisk pikselkunst og chip-musikk, men Alwa’s Awakening ser ut til å være hakket mer interessant enn de fleste. Det er laget i NES-stil, og er et Metroidvania-aktig spill der du må navigere deg gjennom svære og relativt åpne miljøer fulle av nøtter, fiender og plattformutfordringer.

Underveis får du tilgang på oppgraderinger som gir deg stadig nye og forbedrede egenskaper, og dermed muligheten til å låse opp enda flere steder. I traileren under kan du se hvordan du kan bruke magi for å komme deg forbi utfordringene i spillet. Det hele akkompagneres av over 25 låter med herlig chip-musikk laget av Robert Kreese.

Alwa’s Awakening har vært under utvikling siden 2014, og nå er det nesten klart for utgivelse. Spillet vil slippes på Steam om kort tid, og det kommer til PC, Mac og Linux. Her er traileren:

Oppdatering: Lanseringsdatoen er nå bekreftet å være 2. februar.

En kommentar om “NES-aktige Alwa’s Awakening er snart ute på Steam”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.