Echo Lake ser stilig ut

Hjernetrim og eventyr der du ror rundt på en innsjø i måneskinn.

Echo Lake er et nytt hjernetrimspill der du får rollen som en ni år gammel guttunge som utforsker en innsjø i en robåt. Ved hjelp av et unikt teleskop kan du oppdage stjernetegn som … eh, altså, det er et hjernetrimspill med 100 nøtter som må løses.

Rolig hjernetrim

Det ser i alle fall veldig flott ut, sikkert mye takket være kombinasjonen av blå og oransje som preger det grafiske bildet, og konseptet virker artig. Traileren nederst gir inntrykk av avslappende og rolig hjernetrim, og det kan vi jo alle trenge av og til.

Spillet lanseres om tre dager, men da i «early access». Planen er at spillet skal utvides kraftig i løpet av de neste ni til tolv månedene, og vi skal blant annet få leke oss med en rakett og utforske helt nye miljøer. Nye nøtter loves også, i tillegg til de 100 som allerede er implementert.

Echo Lake har imidlertid allerede vært under utvikling i 2,5 år, så forhåpentligvis er «early access»-versjonen også ganske solid. Det blir uansett spennende å se hvordan dette spillet utvikler seg – her er i alle fall traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.