The Banner Saga 3 har dukket opp på Kickstarter

Etter å ha hoppet over folkefinansiering for det andre spillet i serien, er Stoic tilbake på Kickstarter for nummer tre.

The Banner Saga er et vikinginspirert eventyr/strategispill som kanskje kan beskrives som «en vikingversjon av The Oregon Trail med taktisk, turbasert kamp». Du må lede en gruppe vikinger og deres kjempemessige allierte gjennom iskalde vintermiljøer, i en verden som tilsynelatende er på vei til å gå under.

Underveis må du forsøke å sikre at gruppen din har nok ressurser til å klare seg, samtidig som du støter på ulike dilemmaer som du må ta stilling til. Spillet er rimelig nådeløst, og konsekvensene av tap i kampsekvensene eller dårlige valg kan være harde.

Tilbake på Kickstarter

Det første spillet i serien ble skapt etter en svært vellykket folkefinansieringskampanje. Toeren ble utviklet uten slik støtte, ettersom utviklerne i stedet investerte pengene de tjente på originalspillet i utviklingen. Uheldigvis ble ikke det spillet den helt store suksessen (selv om anmeldelsene var gode), og nå er de tilbake på Kickstarter.

Der ber de om 200 000 dollar for å skape The Banner Saga 3. Som før loves vi lekre, håndmalte 2D-miljøer å reise gjennom, og flotte animasjoner. Denne gangen foregår mye av handlingen i den forvridde verdenen som allerede har blitt preget av det kommende mørket, og utviklerne sier at utforskingen skal være svært ulik den vi fikk i de to første spillene.

The Banner Saga 3 blir seriens siste spill, og historien vil endelig fullføres. Utviklerne har ikke annonsert noen lanseringsdato. Her er Kickstarter-presentasjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.