Nå er Double Dragon IV ute

Overraskelsesoppfølgeren er lansert, men tilbakemeldingene er ikke udelt positive.

Det er bare noen uker siden Arc System Works annonserte at Double Dragon IV var på vei, og nå er slåssespillet ute. Grafisk minner det hele om de gamle spillene i serien, og det virker også som spillmodellen er den samme: Spark og slå deg gjennom sideskrollende miljøer fulle av punkere og andre fiender, enten alene eller sammen med en venn.

Syntes jeg husker han fyren her.
Syntes jeg husker han fyren her.

Også noe nytt

Spillet har flere nyheter, inkludert nye fiender og muligheten til å ikle seg rollen som en av slemmingene og spille som han eller henne. En VS-modus der to spillere må banke hverandre er også inkludert.

Tilbakemeldingene på Steam er imidlertid ikke bare positive. Mange liker spillet, og det blir av flere beskrevet som et kjærlighetsbrev til de gamle spillene i serien. Men andre mener at det er litt for lett, og litt for kort, og det virker også som man er tvunget til å spille PC-versjonen i et ganske lite vindu.

I tillegg til PC, er spillet ute på PlayStation 4.

Serien feirer 30 år i 2017

Double Dragon debuterte som arkadespill i 1987, og kom etter hvert til de fleste hjemmeplattformene. Spillet var en stor inspirasjonskilde for senere utgivelser som Streets of Rage og Final Fight, og noe av DNA-et finner vi igjen i moderne spill som Yakuza.

Nå er det Arc System Works som eier rettighetene til serien, og det er de som står bak det nye spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.