I dag starter folkefinansieringen av Sunless Skies

Oppfølgeren til det glimrende utforskingsspillet Sunless Sea.

Sunless Sea var et av de første spillene jeg skrev inntrykk av her på Spillhistorie.no, og det endte også opp som et av favorittspillene mine fra 2015. Spillet gir deg rollen som sjøkaptein på et gigantisk, underjordisk hav der man har helt andre konsepter av hva som er normalt enn vi har i vår verden.

Lokomotivfører i verdensrommet

Nå arbeides det med en oppfølger, som har fått navnet Sunless Skies. Denne gangen er handlingen satt til verdensrommet, men det er fortsatt snakk om et steampunk-univers med magiske aspekter og elementer av kosmisk skrekk. Konseptet virker mye av det samme, bare at du nå styrer et romlokomotiv (jepp) i stedet for en båt.

Spillet er satt til ti år etter hendelsene i Sunless Sea, og Dronning Victoria har iverksatt byggingen av et nytt, britisk imperium – denne gangen i verdensrommet. Rommet er selvsagt like mystisk og farlig som sjøen under jorden, men det har også massevis av muligheter til å tjene penger for kløktige og modige menn og kvinner. Slik som deg.

I dette universet er stjernene levende vesener, men noe eller noen har startet å drepe dem. Men hvorfor? Og kan du sette en stopper for det? Eller … kanskje du selv vil bli en stjernemorder?

Folkefinansieringskampanjen starter i ettermiddag. Du kan allerede nå få en sniktitt på Kickstarter-siden. Hvis alt går etter planen, skal spillet komme i mai neste år. En liten teaser:

En kommentar om “I dag starter folkefinansieringen av Sunless Skies”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.