I dag lanseres A House of Many Doors

Utforsk en parasitt-dimensjon i et tusenbeintog i dette Sunless Sea-aktige spillet.

A House of Many Doors er et spill som åpenbart er inspirert av Sunless Sea, og byr på samme slags kombinasjon av utforsking, rollespill og historiefortelling som Failbetter Games’ klassiker fra 2015. Her må du utforske en dimensjon som regelmessig knabber ting fra andre dimensjoner, for på den måten å skape en merkelig blanding av verdener.

Utforsk en unik verden

Totalt får du muligheten til å besøke over 90 merkverdige steder, slik som en landsby som lyses opp av det brennende liket til en gud (her er det visstnok viktig å ikke puste inn røyken, for den er hellig). Du får også muligheten til å bli romantisk involvert med en oljerigg, merkelig nok.

Ellers kan du rekruttere et stort utvalg folk til mannskapet ditt, og hver av dem har sin egen historie som kan utforskes. Spillet skilter dessuten med et litt mer avansert kampsystem enn Sunless Sea, som du kan få et glimt av i traileren under:

Inntrykk fra traileren: Skikkelig heftig musikk, og litt tvilsomme tog-animasjoner.

Hvis du syntes spillet ser litt for Sunless Sea-aktig ut, så bør du vite at utvikleren har fått støtte fra Failbetter Games under produksjonen av A House of Many Doors. Han har med andre ord ikke bare knabbet konseptet sånn uten videre.

Sunless Sea får forøvrig også en oppfølger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.