Four Last Things ser rimelig rart ut

– Som om Monkey Island ble laget i Flandern på 1500-tallet, av en tidsreisende Monty Python-fanboy.

Nå over til noe helt annet, som noen sikkert ville ha sagt: Four Last Things er et pek-og-klikk-eventyr som skal lanseres 23. februar, og er satt sammen ved hjelp av malerier fra renessansen og «public domain»-opptak av klassisk musikk. Spillet handler ifølge Steam-siden om synd, og fokuserer på døden, dommen, himmelen og helvete (de fire siste tingene fra tittelen).

Setningen i ingressen øverst er hvordan utvikleren selv ville beskrevet spillet. Han lover også «peking og klikking», «syndig oppførsel», «nonsens» og «overraskende dype øyeblikk». Så … interessant? Det ser i alle fall ganske artig ut, så vi får se!

Ta en titt på det offisielle nettstedet, eller traileren under:

En kommentar om “Four Last Things ser rimelig rart ut”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.