The Dark Mod kan få Steam-lansering

Det kritikerroste Thief-aktige spillet søker Greenlight-stemmer.

The Dark Mod ble opprinnelig utviklet som en «total conversion»-modifikasjon for Doom 3, som forvandlet den skremmeglade førstepersonsskyteren til et snikespill i stil med de gamle spillene i Thief-serien fra Looking Glass Studios. For noen år siden ble spillet gjort til en frittstående utgivelse, og nå er det på vei til Steam.

The Dark Mod er ofte ganske mørkt. Naturlig nok.
The Dark Mod er ofte ganske mørkt. Naturlig nok.

Kan det klare å snike seg inn på Steam?

For å komme seg dit, må det passere Greenlight, og der kommer du inn. Hvis du syntes det kunne vært artig med et fullstendig gratis snikespill inspiert av Thief på Steam, så kan du gi spillet din stemme der. Greenlight ser faktisk ut til å ha strammet inn litt i det siste, så det virker ikke lenger som om det er noen automatikk i at kule prosjekter passerer portene.

The Dark Mod har fått mye god kritikk i årenes løp, og virker som et spill du bør ta en titt på hvis du syntes dagens snikespill har en tendens til å bli litt enkle. Spillet følger en tyv i en Steampunk-aktig verden, som må bryte seg inn i en serie bygninger for å rappe det som måtte finnes av verdisaker der. Det blir lettere sagt enn gjort, ettersom det du vil ha er godt bevoktet.

For å hjelpe deg kan du bruke ting som piler med tau, gass, lysminer og så videre. Hvert oppdrag skal by på sin egen lille historie, og vi loves også muligheten til å designe egne oppdrag. Her er en (gammel) presentasjon av spillet:

Flere av folkene bak den originale Thief-utvikleren Looking Glass Studios har forøvrig startet et nytt studio, der de blant annet jobber med Ultima Underworld-aktige Underworld Ascendant. Det ble nylig utsatt på ubestemt tid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.