Led invasjonen av jordkloden

Og spre total ødeleggelse på din vei i Zombie Driver-utviklernes nye sci-fi-spill.

Polske Exor Studios hadde stor suksess med actionspillet Zombie Driver for noen år siden, og nå har de annonsert sitt neste spill. Det heter X-Morph: Defense, og er en kombinasjon av actionspill som bruker «twin stick»-modellen og tårnforsvarsspill. Det skal etter planen lanseres for PC, Xbox One og PlayStation 4, og kommer senere i år.

Destroy all humans!

Se hvor du tråkker da, mann!
Se hvor du tråkker da, mann!

I X-Morph: Defense leder du en invasjon av jordkloden. Ditt mål er å høste ressursene og gjøre overflaten beboelig for rasen din, men det ønsker selvfølgelig ikke menneskene at du skal gjøre. Nå må du forsvare styrkene dine ved hjelp av ulike forsvarstårn, samtidig som du bruker ditt eget skip til å ta knekken på fiendene rundt deg.

I motsetning til i mange andre tårnforsvvarsspill, er ikke forsvarnes rute gjennom landskapet helt fastsatt, og kan påvirkes ved at du for eksempel sprenger broer eller velter bygninger. Sistnevnte er et eksempel på hva som kan gjøres med spillets dynamiske, ødeleggbare miljøer.

Uheldigvis for deg, har menneskene et par ess i ermet de også. Blant annet vil de angripe deg med enorme krigsmaskiner som er minst like ødeleggende for spillets miljøer som dine egne handlinger. Ta en titt på traileren for å se hva jeg mener:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.