Lyst til å se på at verden går under?

Introversion har lansert DEFCON VR, og det er en litt merkelig greie.

Før Introversion gjorde suksess med Prison Architect, lanserte de et ganske unikt strategispill ved navn DEFCON. Her er målet å bruke din fraksjons arsenal med atomvåpen for å ta knekken på motstanderne før de får tatt knekken på deg (men neppe før de får utryddet 80% av befolkningen din), og spillet ble en rimelig stor suksess. Det viste seg å være overraskende vanedannende å ødelegge verden.

En sånn skulle nok Trump gjerne hatt.
En sånn skulle nok Trump gjerne hatt.

Se verden brenne uten at røyklukta setter seg i klærne dine

Nå har de lansert DEFCON VR, og her plasseres du og eventuelt andre spillere i en atombunker med en gigantisk oversiktsskjerm der du kan følge situasjonen i hele verden. Men i stedet for å faktisk spille DEFCON selv, kan du bare se på at verden går under ettersom andre spillere tar kontrollene.

Det høres veldig teit ut, men faktisk var det å se på andre spillere en integrert del av DEFCON fra før av, så nå kan man altså gjøre det i VR og diskutere det man ser i et virtuelt 3D-rom. Alternativt kan du samarbeide med en spiller, og gi ordrene som han utfører og du får se i kommandorommet ditt.

Jeg husker selv at det var overraskende fascinerende å se andre spillere spille. DEFCON VR er gratis, så hvis du har utstyret som trengs kan jeg tenke meg at det er en artig opplevelse. For min egen del, tror jeg kanskje det er på tide å reinstallere DEFCON.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.