Lekre Wartile får snart tidligutgivelse

Spillet byr på brettspillinspirert vikingkamp med miniatyrfigurer.

De danske indie-utviklerne i Playwood Project har nå annonsert at deres første spill, Wartile, skal lanseres i «early access» den 17. mars i år.

Brettspillinspirert strategi

Det ser rimelig flott ut.
Det ser rimelig flott ut.

Wartile er et taktisk strategispill med en unik, visuell stil. Kamphandlingene foregår i det som ser ut til å være ekstremt forseggjorte miniatyrmiljøer laget for fysiske krigsspill, men selv om det på bildene ser ut som et turbasert spill, foregår det faktisk i sanntid. Utviklerne kaller det «sanntid med en sterk, turbasert smak».

Hver enhet kan skreddersys med våpen, rustninger og «stat tokens», og vi loves også muligheten til å spille ulike kort for å gi dem spesielle egenskaper.

Spillet støtter både en- og flerspiller, og har en vikingkampanje som ifølge utviklerne skal være rik på historie og mytologi. I flerspiller kan du kjøre vanlig kamp mot motspilleren, eller du kan prøve deg på en modus der hver spiller får separate mål som må utføres.

Playwood regner med at spillet vil være i «early access» i seks til ni måneder. Tidligversjonen inneholder den første fjerdedelen av kampanjen, og enkel flerspiller. Utviklerne estimerer at enspillerinnholdet vil ta cirka én time å fullføre, så hvis du har lyst på noe med mer substans, bør du nok vente litt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.