River City Ransom-oppfølgeren er ute nå

En av forgjengerne til spill som Yakuza og Shenmue har fått oppfølger.

River City Ransom, eller Street Gangs som det het i Europa, dukker stadig opp på lister over de beste og mest innflytelsesrike spillene for Nintendo Entertainment System (som det i hovedsak forbindes med, selv om det også kom til andre plattformer). Det er et sideskrollende åpen verden-slåssespill med rollespillelementer, der du måtte utforske en storby med et seriøst gjengproblem.

Klassisk grafikkstil.
Klassisk grafikkstil.

Folkefinansiert oppfølger

I lang tid har en liten gruppe utviklere jobbet med en folkefinansiert oppfølger ved navn River City Ransom: Underground, og nå er dette spillet lansert. Underground foregår flere år etter hendelsene i originalen, der de opprinnelige heltene, Alex og Ryan, må hjelpe en ny generasjon med slåsskjemper å overvinne byens mange gjenger.

Som før må du ikke bare banke fiender, men også tjene penger og låse opp nye og bedre angrep underveis. Totalt skal det være 44 spillbare helter (10 av disse fungerer i kampanjen) med over 500 forskjellige angrep og dusinvis av våpen. Du kan spille alene eller i samarbeid med opp til tre andre spillere, og utforske spillets 140 nivåer.

River City Ransom: Underground er altså ute på Steam nå. Her er en trailer:

Funfact: Originalen het Downtown Nekketsu Monogatari i Japan. Det betyr noe slikt som Downtown Hot-Blooded Story på engelsk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.