Paradox har sikret seg Wargame-skapernes neste spill

I Steel Division: Normandy 44 loves vi historisk nøyaktig taktikk fra andre verdenskrig.

Franske Eugen Systems har stått bak noen av nyere tids beste sanntidsstrategispill med titler som RUSE og Wargame-serien. Deres siste spill var et forsøk på å gå etter Command & Conquer-markedet, og det ser ikke ut til å ha fungert like godt – så nå har de gått for noe mer seriøst igjen.

Dynamisk frontlinje.
Dynamisk frontlinje.

Med Steel Division: Normandy 44 loves vi utfordrende taktikk, historisk nøyaktige stridsvogner, kjøretøyer og andre tropper, og svært realistiske miljøer basert på faktiske rekognoseringsbilder fra Normandie i 1944. Totalt blir det over over 400 enhter, og du kan lede styrker fra seks nasjoner.

Zoom ut og inn

Spillet bruker Eugens avanserte Iriszoom-motor, noe som tillater deg å zoome helt ned i ansiktet på enhetene dine, eller så langt ut at du kan følge med på hele kartet samtidig. Her skal en dynamisk frontlinje vises på kartet, for å illustrere hvordan konflikten utarter seg i sanntid.

Mye stål for ei bro.
Mye stål for ei bro.

Hvert slag skal være delt opp i tre forskjellige faser, der nye enheter låses opp for spillerne underveis. Dette skal være gjort for å forsøke å etterligne hvordan ekte hærer flytter seg.

Steel Division skal etter planen få en enspillerkampanje i tillegg til nettbasert flerspiller for opp til ti spillere på hver side (totalt 20 spillere, altså). Lanseringen vil finne sted senere i år. Eugen Systems har i mange år samarbeidet med sine landsmenn i Focus Home Interactive, men for dette spillet er det svenske Paradox som er utgiver.

Her er en dessverre ganske intetsigende trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.