Constructor HD slippes i april

Det tyve år gamle strategispillet kommer i HD-utgave neste måned. Kanskje.

Nyversjonen av Constructor er lovet å ha forbedret grafikk (det er visstnok mye som skjer på grafikkfronten i løpet av 20 år), samt bedre zoom-funksjoner og et mer intuitivt brukergrensesnitt. Det har også blitt gjort en del endringer for å bedre balanseringen i spillet, samt at det vil bli lagt til nye kart og nye spillmodi, uten at det virker å være klart hva dette innebærer.

Oversiktsbildet i Constructor HD. Dessverre har ikke utviklerne lagt ut en HD-versjon av bildet. Duh.
Oversiktsbildet i Constructor HD. Dessverre har ikke utviklerne lagt ut en HD-versjon av bildet. Duh.

Det er for øvrig snart to år siden Joachim skrev en sak om nyversjonen av Constructor. Vi var da lovet lansering i januar 2016, men spillet ble utsatt. Og utsatt. Og utsatt igjen.

I august i fjor bekreftet System 3 at spillet var utsatt til 31. januar 2017. Den datoen er forlengst passert. Og forrige måned ble spillet på nytt utsatt, denne gangen til 28. april. La oss håpe at det blir den endelige datoen.

Under kan du se en trailer for spillet, som slippes til PS4 og Xbox One i tillegg til PC. Originalen kan bl.a. kjøpes via GOG.com for rundt 50 kroner. Vi mistenker at nyversjonen blir å koste noe mer…

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.