Panzer Corps 2 er annonsert

Et av de mest vellykkede turbaserte krigsspillene i nyere tid får oppfølger, bygd på Unreal Engine 4.

Panzer Corps var med å gjøre de klassiske, turbaserte krigsspillene populære igjen da det kom i 2011. Nå har Slitherine annonsert Panzer Corps 2, og som du sikkert fikk med deg av ingressteksten, har de denne gangen byttet ut den enkle (men for all del rimelig gode) 2D-grafikken med 3D-grafikk skapt ved hjelp av en av markedets mest moderne grafikkmotorer.

Nytt og gammelt

Slitherine har ikke vist noen bilder av det nye spillet enda, men lover at «hundrevis» av enheter fra andre verdenskrig skal bli gjenskapt med et «kvalitets- og detaljnivå ikke tidligere sett» i et krigsspill av denne typen. Ellers virker det som vi kan se frem til mye av det samme, altså et strategispill som skal være lett å lære, men by på mye dybde.

Det ser ut til at kamphandlingene vil finne sted både øst og vest i Europa, på Storbritannia, i Afrika og i Midtøsten. Flerspiller for to støttes, og som i originalen kan du spille vie e-post (så den gode, gamle «hotseat»-modusen vender sikkert også tilbake). I traileren under kan du se … vel, ikke så veldig mye, annet enn at Slitherine har annonsert et spill som heter Panzer Corps 2:

Du kan følge utviklerbloggen for mer informasjon i tiden som kommer. Bildet i toppen av artikkelen er fra originale Panzer Corps.

En kommentar om “Panzer Corps 2 er annonsert”

  1. Hmm, må ha vært demoen av Panzer Corps jeg prøvde. Husker et norge-oppdrag eller noe sånt.

    En del MP-fokus på steam-sida til eneren da (turneringer), så en bedre bruk av tiden deres ville nok vært å godsnakke tyskerne til å la Panzer-folka ordne god-MP i Battle Brothers. :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.