Blodige Mordhau har stor suksess på Kickstarter

Sverdkampspill med dynamsisk fysikk, der både sverd og hoder flyr.

Kickstarter-kampanjen til sverdkampspillet Mordhau hår nå nådd nesten dobbelt så mye penger som det utviklerne opprinnelig ba om. Det er kanskje ikke så rart, for hvis sverdkamp er din greie, ser Mordhau ganske så imponrende ut.

Dynamisk kamp

Det er viktig at man ikke m... nei, klarer ikke å fullføre.
Det er viktig at man ikke m… nei, klarer ikke å fullføre.

Spillet skilter med dynamisk og halvrealistisk sverdkamp der du kan bruke ekte teknikker fra middelalderen, og der kontrollsystemet lar deg svinge sverdet i totalt 240 forskjellige vinkler, enten du bruker mus eller håndkontroller. I tillegg vil kollisjonsrutinene sikre at sverdet kutter akkurat det det «skal» kutte, så om du treffer hendene til motstanderen kan du kutte dem rett av.

Mordhau skal primært være et flerspillerspill (skjønt utviklerne lover at du kan spille mot «bot»-er uten å være koblet på nettet), og lar opp til 64 spillere kjempe mot hverandre på slagmarker som også kan inkludere borger og beleiringsvåpen. Kamp fra hesteryggen loves også.

Spillet ser ut til å ha kommet rimelig langt i utviklingen allerede, og planen skal være en spillbar alfa for de som betaler en viss sum i august, fulgt av en full lansering i januar. Utenom den Kickstarter-eksklusive alfa-versjonen, blir det ingen «early access»-lansering. Her er utviklernes presentasjon:

En kommentar om “Blodige Mordhau har stor suksess på Kickstarter”

  1. Veldig godvideo da, men minner meg litt for mye om Clang. :p (Selv om de her tydeligvis faktisk har gameplay da.)

    Satser nok mer på Bannerlord etter mine hundrevis av timer i M&B/Warband!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.