Nå kan alle teste Pathologic: The Marble Nest gratis

Pathologic er et av tidenes mest unike spill, og nå kan du få en smakebit av nyversjonen.

Få spill har gjort like sterkt inntrykk på meg som Pathologic, fra russiske Ice Pick Lodge. Spillet foregår i en by et sted øst i Russland, en eller annen gang tidlig på nittenhundretallet. Du drar til byen for å løse problemene med en mystisk pest som har smittet byens innbyggere, men det viser seg raskt at dette er en sykdom langt utenom det vanlige.

Og ja, da mener jeg også langt utenom det vanlige i spillforstand, for det er altså ikke snakk om noe zombieutbrudd her (slik mystiske sykdommer nesten alltid skaper i spill).

Jeg trodde først det var et Switch-spill. Neida.
Jeg trodde først det var et Switch-spill. Neida.

Spillet fungerer som et førstepersons eventyr med action og temmelig brutale overlevelseselementer, der tiden er din absolutt verste fiende. Sykdommen sprer seg og hendelser relatert til denne vil ubønnhørlig finne sted uansett om du er klar eller ikke, og når du i tillegg blir smittet selv – vel, det blir rimelig vrient etter hvert.

Nyversjonen er på vei

Nå har Ice Pick Lodge i lang tid jobbet med en folkefinansiert nyversjon av Pathologic, og i den forbindelse lanserte de noe som heter Pathologic: The Marble Nest i desember. Da var spillet kun tilgjengelig for backerne, men nå er det gjort tilgjengelig for alle.

Pathologic: The Marble Nest er verken en tradisjonell demo eller en typisk «alfa»-versjon – i stedet beskrives det som et eget lite spill laget ved hjelp av grafikken, systemene og figurene i den kommende Pathologic-nyversjonen. Spillet har en egen historie, og kan spilles uavhengig av hovedspillet. Det tar cirka to timer å fullføre, ifølge utviklerne.

Du kan laste ned The Marble Nest fra spillets Steam-side. Besøk den, og trykk på «demo»-knappen. Her er en helt ny trailer:

2 kommentarer om “Nå kan alle teste Pathologic: The Marble Nest gratis”

 1. Jasså, har ikke noe med hovedspillet å gjøre? Frister veldig å spille, hadde bare ikke Battle Brothers tatt absolutt all min tid for tiden!

  Svar
  • Stiller i samme bås der! Nesten bare jobbtida BB ikke har tatt helt over nå. :p

   Lenge siden jeg prøvde Pathologic da, må nesten bruke -70% koden på GOG snart for å teste den HD versjonen.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.