Full Throttle-nyversjonen har fått dato

Og den er ikke så veldig mange ukene unna.

Double Fine har annonsert at Full Throttle Remastered skal lanseres den 18. april. Det er altså sånn cirka én måned til. På PC kan spillet forhåndsbestilles på GOG, men det kommer nok til Steam også. I tillegg slippes det på PlayStation 4 og Vita.

Motorsykkelgjenger i fremtiden

Typisk motorsykkelbar i fremtiden.
Typisk motorsykkelbar i fremtiden.

Full Throttle er et motorsykkelepos satt til en dyster fremtid, der du spiller lederen for motorsykkelgjengen Polecats. Han blir viklet inn i et blodig maktspill om den eneste gjenværende ekte motorsykkelprodusenten, Corley Motors. Med din hjelp må han stoppe den onde forretningsmannen Ripburger (spilt av Mark Hamill), som ønsker å ta kontroll over selskapet.

Spillet kom i 1995, og ble et av de siste pek-og-klikk-eventyrene fra LucasArts. Det ble designet av Tim Schafer, som også leder utviklingen av nyversjonen.

Denne nyversjonen skilter med et nyoppusset lydspor og grafikk gjenskapt i høyere oppløsning. Om du ikke liker stilen, så er den originale grafikken tilgjengelig med et knappetrykk. Ellers kan vi nok forvente at spillet fungerer sånn omtrent som de nye utgavene av Grim Fandango og Day of the Tentacle, som også Double Fine har stått for.

Her er en kul liten «making of»-video der Schafer og gjengen husker tilbake på utviklingen av originalen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.