Delta Force-serien er ute på GOG

Seks taktiske skytespill, fra originale Delta Force til Black Hawk Down, er relansert i DRM-frie utgaver.

Etter at Novalogic ble solgt til THQ Nordic har spillkatalogen deres begynt å finne veien til GOG, og i dag ble hele seks spill i Delta Force-serien relansert på tjenesten. Det betyr at nesten alle Delta Force-spillene nå er ute på GOG (Delta Force Xtreme 2 mangler, av en eller annen grunn).

Black Hawk Down kom på denne siden av tusenårsskiftet.
Black Hawk Down kom på denne siden av tusenårsskiftet.

Store miljøer

Delta Force debuterte i 1998, og er et taktisk, førstepersons skytespill satt til store og åpne landskaper laget ved hjelp av voxel-teknologi. Her er det skarpskyting som gjelder, og hvis fienden ser ut som maur på skjermen, er de akkurat passe nærme. Serien fortsatte i flere år, blant annet med filmlisensen Black Hawk Down.

De åpne omgivelsene gjorde at de første spillene i Delta Force-serien skilte seg markant fra de fleste andre førstepersons skytespill fra samme tid, som var langt mer klaustrofobiske.

GOG-versjonene skal visstnok komme med mindre, tidligere uoffisielle «oppdateringer» fra folk i NovaHQ-miljøet, som blant annet fikser feil og gjør flerspiller enklere. Dette gjelder alle spillene unntatt Delta Force: Xtreme. GOG sier også at det jobbes med å få opp igjen de offisielle NovaWorld-lobbyene for flerspiller.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.