Super Mario Run er nå ute på Android

Marios første eventyr på mobil har endelig kommet til Android!

Rett før jul i fjor skjedde det som mange trodde aldri ville skje. Mario, Nintendos velkjente maskot, debuterte på mobiltelefoner over hele verden. I første omgang eksklusivt på Apples iOS-enheter. Ikke siden tidlig på nittitallet har den godslige rørleggeren vært sett utenfor Nintendos egne konsoller, og for bare kort tid siden hadde dette vært utenkelig.

Mario er klar for å redde prinsesse Peach, men trenger dine fingertrykk.
Mario er klar for å redde prinsesse Peach, men trenger dine fingertrykk.

Løp og hopp!

Super Mario Run er et spill som ligner mye på de mange «endless runnerne» som finnes på mobil, men som ikke er «endless». Mario løper automatisk, og hopper når spilleren trykker på mobilskjermen. Målet er å nå målstangen, og samle så mange mynter i ulike farger som mulig. Du kan også bygge ut Soppriket i en byggemodus, og konkurrere mot andre spillere i et kappløsmodus. Banene kan spilles med én hånd, banene er korte og har gjenspillingsverdi via ulike mål du blir presentert med underveis. Perfekt for bussturen med andre ord.

Det var allerede ved annonsering på iOS et uttalt mål at også Android-enheter etterhvert skulle få tilgang til spillet. Og i dag, 23. mars, er dagen kommet. I Google Play kan Super Mario Run nå lastes ned, og det er gratis å gjøre så, akkurat som å iOS. Men skal du ha tilgang til hele herligheten, må du betale. Ikke i form av mikrotransaksjoner, men snarere i form av en engangssum på 109 kroner.

Om du har en Android-telefon og liker Super Mario, er det derfor bare å ta turen til Google Play og sjekke ut spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.