Lyst på et Myst-aktig eventyr?

Quern: Undying Thoughts er nok noe for nøtteknekkerne der ute.

Quern: Undying Thoughts ble opprinnelig lansert i fjor høst, men har nå dukket opp på GOG, og dermed minnet meg på at det var et spill jeg vurderte å skrive en liten sak om.

Gåter og utforsking

Dette ser ut som en gåte!
Dette ser ut som en gåte!

Dette er et førstepersons gåteeventyr i stil med Myst (enkelte mener faktisk det er mer likt Myst enn flere av Mysts egne oppfølgere), noe som betyr at du kan se frem til utforsking av et vakkert og forlatt landskap, med massevis av nøtter som må løses. Underveis vil du også avdekke mysteriene bak stedene du besøker, som i Myst.

Som i RealMyst og Obduction, kan du navigere deg fritt rundt i spillets tredimensjonale miljøer. Ifølge en brukeranmeldelse på GOG fokuserer spillet mer på fysiske gåter enn Myst gjorde, og det lar deg også plukke med deg ting og bruke dem andre steder.

Quern koster i utgangspunktet 200 kroner på GOG og 170 kroner på Steam, men er på tilbud begge steder akkurat nå (Steam er fortsatt billigst). Her er en trailer:

En kommentar om “Lyst på et Myst-aktig eventyr?”

  1. Et av spillene fra i fjor jeg har hatt mest lyst til å spille, pga veldig gode anmeldelser av «kjennere», men ikke har hatt tid til.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.