Jak & Daxter-spillene kommer til PS4

Naughty Dog-klassikerne oppgraderes for en ny plattform.

Flere og flere spill fra PS2-eraen ser ut til å finne veien til moderne plattformer, og nå har Sony annonsert at de vil bringe Jak & Daxter: The Precursor Legacy, Jak II og Jak 3 til PS4. Jak X: Combat Racing får samme behandling.

De vanlige oppgraderingene

Spillene skal lanseres senere i år, og PS4-versjonene vil få grafikk oppskalert til 1080p, og støtte for trofeer. Dessuten loves vi Shareplay, Remote Play og Activity Feeds. Sistnevnte vet jeg faktisk ikke hva er, men det er sikkert noe bra.

Jak & Daxter-spillene er plattform/actionspill av den typen PS2 virket så himla god på. Handlingen foregår i store og vanligvis ganske åpne 3D-miljøer, og noen ganger må du sette deg bak spakene på ulike kjøretøyer for å få tilgang på steder som er vanskelige å nå.

De originale Jak & Daxter-spillene ble utviklet av Naughty Dog, et studio du muligens har hørt om i en eller annen sammenheng. Det gikk rykter om at serien skulle få et nytt spill etter at noe konseptkunst lakk i 2015, men disse ser ut til å ha blitt skutt ned. Trailerino:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.