Matt Gray med nytt remix-prosjekt

Etter suksessen med Reformation, er den britiske musikkskaperen tilbake med en oppfølger.

Folkefinansieringssider som Kickstarter har gitt oss mye mer enn bare spill. En mengde bøker om klassiske utgivere, spill og systemer har kommet til verden via Kickstarter, og det samme har en rekke musikkprosjekter der man har laget remixer av klassisk spillmusikk. Ofte er det originalskaperen som har stått for låtene.

Reformation 2

Matt Gray er en av dem som har hatt stor suksess her. Han er mest kjent for å ha laget musikken til The Last Ninja 2, og med Reformation lagde han nye utgaver av låtene fra The Last Ninja 2-lydsporet – samt en bråte andre spill-låter, fra både eget og andres arkiv.

Nå er Reformation-prosjektet så godt som ferdig (jeg tror han fortsatt har til gode å levere noen helt nye Commodore 64-låter, men han har lovet at disse skal slippes i løpet av de neste ukene), og han har umiddelbart startet folkefinansieringen av et oppfølgeralbum. Ikke helt uventet, nådde albumet sitt finansieringsmål i løpet av 48 timer, men som vanlig er det massevis av ekstramål.

Denne gangen vil han fokusere enda mer på å lage nyversjoner av klassiske låter fra andre komponister, og her er en liste over låter han er bombesikker på at skal med:

 • Commando
 • Comic Bakery
 • One Man & His Droid
 • Lightforce
 • Kentilla
 • Ocean Loader 1
 • Green Beret Loader
 • Monty On The Run
 • Flash Gordon
 • Nemesis The Warlock
 • Holiday Morning
 • Trap

Alle coverversjonene skal være lisensiert slik at originalskaperne får sin del av inntektene. Totalt skal det være over 20 låter på albumet, og det ser ut som enkelte av backerne får være med å bestemme deler av utvalget. Her er en liten promovideo:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.