Bayonetta er ute på Steam

Sega er dedikert til å bringe ut flere konsolloverføringer til PC.

Actionspillet Bayonetta kom ut for syv år siden, til øredøvende jubel fra pressen og spillere, og nå har Sega overraskende nok funnet ut at det er på tide med en PC-versjon. Overraskelsen er kanskje ikke så stor som den kunne ha vært, om de ikke hadde laget en artig liten Bajonetta-aprilspøk i forkant av lanseringen, men det er likevel noe litt kult over spill som bare lanseres uten alt maset i forkant.

Lansert i går

Usikker på om jeg skal putte dette spillet i retrokategorien eller ikke.
Usikker på om jeg skal putte dette spillet i retrokategorien eller ikke.

Spillet er ute på Steam nå, og koster 200 kroner. For øyeblikket får du alt «digital deluxe»-innholdet gratis. Steam-siden har forøvrig en nesten ti minutter lang «making of»-video som jeg ikke har funnet på Youtube, så du kan jo ta en titt om du er interessert.

Alt tyder på at PC-versjonen er temmelig forseggjort, med 4K-støtte og så videre, så hvis du har hatt lyst til å spille dette spillet (eller få et gjensyn med det nå som konsollene det kjører på er pakket ned), virker det slett ikke dumt å ta en titt.

Sega sier forøvrig i pressemeldingen at de planlegger flere PC-versjoner av klassiske konsollspill fra sortimentet sitt, men sier ikke noe om hvilke titler som eventuelt vil følge. Mange håper selvsagt på Bayonetta 2, men det var det faktisk Nintendo som ga ut, og ikke Sega. Personlig kunne jeg tenkt meg Yakuza-serien.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.