Klassiske Namco-spill kommer til Switch

Pac-Man, Dig Dug, Galaga og flere spill lanseres i Namco Museum for Switch.

I går annonserte Bandai Namco at de vil lansere Namco Museum for Switch til sommeren. Dette blir en samling med klassiske arkadespill fra åttitallet, inkludert Pac-Man, Dig Dug, Galaga, Galaga ’88, The Tower of Druaga, Rolling Thunder, Rolling Thunder 2, SkyKid, Splatterhouse og Tank Force.

De tre første av disse spillene har allerede blitt relansert gjennom Arcade Game Series på Steam, og så langt jeg kan se virker Switch-versjonene ganske like. Forhåpentligvis kommer også flere av disse arkadespillene til Steam, men selve pakken skal være eksklusiv for Switch.

I tillegg til trofaste utgaver av selve spillene, loves vi nettbaserte topplister og muligheten til å snu Switch-konsollen på høykant slik at man får en mer autentisk opplevelse – disse spillene bruker en oppløsning som er høyere enn den er bred, noe som ikke er helt ideelt på en typisk bredskjerm-TV i 2017.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.