The Disney Afternoon Collection er ute nå

Frister det med et gjensyn med NES-spill som Ducktales og Rescue Rangers?

Capcom har nå lansert The Disney Afternoon Collection på PC (Steam), Xbox One og PlayStation 4. Denne pakken inneholder seks klassiske Disney-spill som opprinnelig kom ut for Nintendo Entertainment System, og ble utviklet og utgitt av Capcom. De aktuelle spillene er Chip’n Dale Rescue Rangers 1 og 2, Darkwing Duck, Ducktales 1 og 2 og TaleSpin.

De originale spillene

Det er her snakk om de originale spillene, som kjører på et emulatorbasert system. Men utvikler Digital Eclipse har lagt til flere nye elementer, slik som nye spillmoduser (Boss Rush og Time Attack), og systemet støtter også en funksjon som lar deg spole tilbake tiden når du blir kverket. Det kan komme godt med, for disse spillene er ikke direkte lette.

Grafikken er den samme som før, men vi får høyere oppløsning og mulighet til å bruke filter for å gjenskape følelsen av å spille disse spillene på gammel maskinvare. I tillegg kommer pakken med massevis av ekstramateriale, inkludert konseptkunst og musikk. Achievements, topplister og så videre støttes selvsagt også.

Her er en trailer:

Noen skjermbilder:

Forresten, hvis du spilte Ducktales-spillet på Amiga og PC, og lurer på hvor det er blitt av, så er det altså en utgivelse som ikke har noe med Capcom å gjøre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.