Nå kan du spille budeie på norsk

Eventyrspillet Milkmaid of the Milky Way er nå tilgjengelig på norsk.

Tidligere i år lanserte den norske spillutvikleren Mattis Folkestad et svært sjarmerende pek-og-klikk-eventyr ved navn Milkmaid of the Milky Way. Ved lansering var spillet kun tilgjengelig på engelsk, men nå har han lansert en norsk versjon.

Alt er på rim

Spillet har ikke stemmeskuespill, så det er kun snakk om at teksten er endret. Men siden hele spillet er skrevet på rim, krevde nok oversettelsen litt mer arbeid enn det som er vanlig.

Dermed er det enda en grunn til å teste spillet. Det er ikke et veldig stort eventyr, men jeg storkoste meg med det da jeg spilte det før lansering. Kort fortalt handler det om ei budeie som opplever at kyrne hennes blir borte, og etter hvert finner ut hvem som er skyldige. De har dessverre for henne et romskip, men hun har likevel ikke tenkt å la dem komme unna med tyveriet.

Milkmaid of the Milky Way er ute på Steam og App Store (iOS).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.