Burnout-veteraner med nytt krasjespill

Danger Zone handler om alt annet enn trafikksikkerhet.

Three Fields Entertainment er et studio som består av en gjeng Criterion-veteraner som tidligere har jobbet med Burnout-spillene. Nå lager de et nytt bilspill, men siden de ikke lenger har de helt store budsjettene å rutte med, er det ikke snakk om et åpen verden-spill. I stedet ser de ut til å ha tatt utgangspunkt fra Burnouts krasjemodus, og flyttet den under jorden.

Vi må bare anta at det er slik moderne bilfabrikanter tester bilene sine.
Vi må bare anta at det er slik moderne bilfabrikanter tester bilene sine.

Krasjing i kjelleren

Danger Zone foregår i et svært, underjordisk testområde der din jobb enkelt og greit er å utføre en serie krasj-scenarier, uten å dø (naturligvis finnes det ikke noe slikt som selvkjørende biler i denne verdenen). Om du i tillegg kan plukke opp alle bonusene på brettet, er det en, eh, bonus.

Spillet skilter med over 20 enspillerscenarier, og nettbaserte topplister. Det kommer til PC (Steam) og PlayStation 4, og lanseringen skal etter planen finne sted i mai. Om du har lyst til å vite mer om Danger Zone, kan du stikke innom Eurogamer, som har et intervju med utvikler Alex Ward.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.