Bli med på vikingtokt i Expeditions: Viking

Danske Logic Artists har lansert sitt etterlengtede vikingeventyr.

Etter det fascinerende eventyret Expeditions: Conquistador, bestemte Logic Artists seg tydeligvis for å takle en helt annen setting med oppfølgeren. Expeditions: Viking gir deg rollen som en høvding over en mindre vikingklan, som har bestemt seg for å reise vestover til de britiske øyer for å søke lykken.

Turbasert kamp.
Turbasert kamp.

Velg ditt eget eventyr

Du kan velge om du vil satse på handel eller røveri (eller begge deler), og det blir også mulig å alliere seg med ulike fraksjoner. Samtidig må du tenke over valgene du tar, for de kan få resultater for ryktet ditt. Når du havner i kamp, foregår denne i turbasert modus der du styrer styrkene dine individuelt.

Expeditions: Viking ble lansert i går, og har nesten utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra brukerne (i alle fall på Steam). Produksjonsverdiene ser også ut til å ha tatt et steg fremover, sammenlignet med Expeditions: Conquistador – noe du kan se av denne traileren:

Jeg må innrømme at det er litt underlig å se et spill av denne typen få anbefalt attenårsgrense fra PEGI.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.