Nytt spill byr på avansert bygging

Machine World 2 skilter med realistiske anleggsmaskiner og avanserte byggemuligheter.

Jeg må innrømme at jeg har en barnslig fascinasjon for store maskiner, noe som sannsynligvis putter meg rett i målgruppa for Machine World 2. Dette er en oppfølger til et godt mottatt mobilspill, men mobilrøttene er ingen grunn til å avfeie spillet – ta en titt på traileren under, så ser du at de svenske utviklerne har laget noen ganske avanserte saker.

Realistiske systemer

Gravemaskin!
Gravemaskin!

Spillet gir deg kontroll over en rekke forskjellige typer kjøretøyer og anleggsmaskiner, som du kan bruke til å forandre verden rundt deg. Du kan designe og bygge dine egne bygninger, grave store grøfter, eller gjøre helt andre ting.

Terrenget kan forandres totalt, og de individuelle maskinene (det er over 16 av dem) simuleres på en realistisk måte, med motor, girsystem, drivstoffpumpe og så videre. Dette betyr at de trenger drivstoff og strøm, og kan gå i stykker på ulike vis.

Spillet skal etter planen slippes på Steams «early access»-tjeneste om kort tid, men først må det passere Greenlights (riktignok ganske svære) nåløye. Spillet skal være rimelig ferdig allerede, så det er neppe snakk om noen voldsomt lang «early access»-periode. Her er traileren:

Denne typen simulatorspill har et litt dårlig rykte, litt takket være de mange «cash-in»-spillene fra tyske utgivere. Hvis Machine World 2 blir godt, får jeg håpe det røsker litt opp i markedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.