Fikk du med deg barbarspillet Crush Your Enemies?

Nå har det underholdende lille strategispillet fått en gratisutvidelse.

Crush Your Enemies er et morsomt strategispill der du må lede en gjeng barbarer på røvertokt. Spillet bygger på ganske enkle mekanismer, men det bruker dem på en effektiv måte slik at du faktisk må tenke litt underveis.

Now you're plundering with portals. Sorry, den måtte med.
Now you’re plundering with portals. Sorry, den måtte med.

Kort sagt må du lede krigerne dine rundt på spillbrettet for å ta eierskap over rutene der. Noen inneholder bygninger, som hjelper deg å trene nye styrker. Andre bygninger forvandler krigerne dine til spesialister. Men du kan kun gjøre bruk av bygninger på ditt eget land, og det å ta over en rute tar tid. Så du må hele tiden prioritere knallhardt.

Underholdende spill

Jeg spilte spillet i fjor, og selv om det ikke var et spill som hektet meg i mange timer av gangen, hadde jeg moro med det så lenge det varte. Det føles litt som et Amiga-strategispill fra tidlig på nittitallet, hvis det gir mening.

Nå har Crush Your Enemies fått en gratisekspansjon ved navn Plundering with Portals, som gir det enda mer innhold. Den inkluderer en kampanje med ti nye enspillerbrett, samt fem flerspillerbrett og, selvfølgelig, en portalgjenstand som kan brukes for å plage fiendene.

Passende nok er det rabatt på spillet i disse dager, og du kan grabbe det for bare 21 kroner på Steam. Det syntes jeg nesten du bør gjøre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.