Bygg ditt eget kongerike i rollespillet Pathfinder: Kingmaker

Obsidian-veteran Chris Avellone lager handlingen.

Rollespillveteranen Chris Avellone har involvert seg i en rekke forskjellige prosjekter etter at han forlot sin faste stilling i Obsidian, og nå har han akkurat fått nok et jern i ilden: Et isometrisk, gruppebasert rollespill basert på Pathfinder-reglene.

Bli hersker i Stolen Lands

Spillet heter Pathfinder: Kingmaker, og er under utvikling hos et russisk indiestudio ved navn Owlcat Games. Studioet består av en gjeng veteraner fra Nival Interactive, og de har kjente spill som Etherlords, Evil Islands og Silent Storm på rullebladet. Avellone skal designe handlingen for det nye spillet.

Pathfinder: Kingmaker foregår i et landområde som kalles Stolen Lands, der man stadig krangler om landegrensene. Din jobb blir å etablere ditt eget kongedømme der, som du skal styre med rettferdighet eller jernhånd (eller kanskje begge deler). Men først må du overleve villmarkens utfordringer, og utvikle figuren din til å bli en mektig helt.

Siden spillet er gruppebasert, har du også en gjeng kompanjonger som blir med deg på eventyrene, og vi loves at mye av handlingen skal fokusere på disse figurene. Hver av dem skal ha dype forhistorier og personligheter. Selvsagt kan du skreddersy både din figur og kompanjongene dine underveis.

Vi vet ikke når spillet kommer. Utgiveren er My.com, som vanligvis spesialiserer seg på drittspill «free to play»-spill.

3 kommentarer om “Bygg ditt eget kongerike i rollespillet Pathfinder: Kingmaker”

  1. Må være fint for Chris Avellone å kunne tjene penger på at et titalls utgivere årlig betaler for å få klistre navnet hans på markedsføringen sin. Han kan umulig være særlig dypt involvert i alt han er hevdet å være med på.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.