Tjen deg rik i Railway Empire

Nok et spill prøver å ta opp arven etter Railroad Tycoon.

Railway Empire ble opprinnelig kunngjort i februar, og kommer fra Kalypso Entertainment og deres interne studio Gaming Minds (restene etter Ascaron, hvis du husker dem). Spillet finner sted i USA, og starter i 1830. Målet er å koble sammen det store kontinentets mange byer med jernbaner, og tjene seg søkkrik på veien.

Frakt passasjerer og gods

Det blir interessant å se hvordan kontrollsystemet fungerer, med tanke på at spillet kommer både til konsoll og PC.
Det blir interessant å se hvordan kontrollsystemet fungerer, med tanke på at spillet kommer både til konsoll og PC.

Du kan frakte både passasjerer og gods, og til din rådighet får du over 40 historisk korrekte lokomotiver og over 30 forskjellige vogner. I tillegg får du forske på over 300 teknologier over fem forskjellige eraer, så det blir åpenbart mye å holde på med. I kampanjen må du lage jernbane fra kyst til kyst, og du kan også spille scenarier eller sandkassemodus.

Av de mer uvanlige elementene i spillet finner vi industrispionasje og sabotasje, som kan brukes for å ødelegge for motstanderne. Du kan også bygge dine egne turistattraksjoner for å få fart i passasjerfrakten, i tillegg til fabrikker, stasjoner og andre nødvendige bygninger.

Lanseringen av Railway Empire vil finne sted i løpet av årets fjerde kvartal. Spillet kommer ikke bare til PC, men også PlayStation 4 og Xbox One. Her er en trailer, som ikke akkurat legger skjul på hva som har vært inspirasjonskildene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.