Nyheter på Switch eShop uke 20 og 21

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch i uke 20 og 21.

Nintendo Switch har vært ute en liten stund nå, og hver uke kommer eller annonseres det nye spill til konsollen. De siste to ukene har det kommet ut noen nye spill til Switch, og du finner dem presentert under!

Disgaea 5 Complete

Disgaea 5 er et taktisk rollespill fra utviklerne Nippon Ichi Software.  Disgaea 5 Complete er i grunn samme spill som Disgaea 5: Alliance of Vengeance, som ble utgitt ved lansering av Switch i Japan, men inneholder også all DLC til spillet.

Galaxy Fight: Universal Warriors

SNKs NeoGeo-plattform har virkelig fått sin renessanse på Nintendo Switch, og Galaxy Fight: Universal Warriors er enda et spill fra denne arkade/hjemmekonsoll-hybriden fra nittitallet. Spillet er et slåssespill utviklet og utgitt av Sunsoft, og kom opprinnelig ut i 1995.

The King of Fighters ’99

Enda en SNK-tittel,  enda et slåssespill, fra det som nå er en langvarig spillserie. Spillet er utviklet og utgitt av SNK selv, og denne tittelen starter en ny historie i serien. Så om du er interessert i den slags i slåssespill, er dette er greit sted å starte om du ikke har spilt King of Fighters-spill før.

Thumper

Thumper er et «rytme-vold»-spill, noe som i hvert fall for meg er en ukjent sjanger. Spillet er utviklet av Drool, og kom opprinnelig ut med VR-støtte til Windows og Playstation 4 i fjor.En Xbox One-versjon skal utgis senere i år.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Husker du Street Fighter II? Det legendariske slåssespillet fra 1991? Som har fått en gazzillion nye utgaver i årenes løp, i tillegg til Street Fighter III, IV og V? Vel, her er enda en utgave av den gamle klassikeren fra Capcom. Denne er en oppdatert utgave av utgaven fra 1994;  Super Street Fighter II Turbo.

Her kan du finne tidligere Switch-utgivelser på nettet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.