Killer 7-skaperens eventyr har blitt utvidet

Grasshopper Manufacture har lagt inn to nye saker i detektiveventyret The Silver Case, fra den japanske stjernedesigneren Suda51.

Om du er en av de som har snappet opp nyversjonen av det japanske detektiveventyret The Silver Case, kan du nå glede deg over at det har fått en gratis utvidelse. Grasshopper Manufacture har nemlig lagt inn to nye kapitler i spillet.

Det første av de nye kapitlene heter White Out, og er skapt av Goichi Suda (Suda51), med illustrasjoner av Takashi Miyamoto. Det andre heter Yami, og er skapt av Masahi Ooka med illustrasjoner av Masaki Ikeda.

Litt rar ting å si.
Litt rar ting å si.

Flere nyheter

I tillegg har spillet fått ny musikk, og det har også blitt gjort endringer i deler av handlingen. Nyhetene har allerede funnet veien til PS4-versjonen, men er altså nå også ute på PC. Noe av meningen med det nye innholdet skal være å forberede spillerne på den kommende oppfølgeren.

The Silver Case kom opprinnelig i 1999, og er et eventyrspill i sjangeren «visual novel», der du spiller en politimann på jakt etter en seriemorder. Det hele starter utenfor en bygning ved navn Cauliflower, der en ukjent mann med det som ser ut som et hode i den ene hånden skyter etter deg. Han stikker inn i bygningen, der du finner et hodeløst lik og ei jente i panikk.

Nyversjonen har massevis av innstillingsmuligheter og andre greier for å gjøre opplevelsen glattere, samt oppgradert grafikk. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.