Mer tog og transport i Voxel Tycoon

Var det noen som sa Transport Tycoon?

Det begynner å komme ganske mange Transport Tycoon-etterligninger nå, men vi sier alltid «ja takk» til én til. Jo flere vi får, jo større er tross alt sjansene for at en eller flere av dem faktisk ender opp som et genuint godt spill.

Inspirert av OpenTTD og Factorio

Minner om noe vi har sett før.
Minner om noe vi har sett før.

Voxel Tycoon følger i samme gate som de fleste av spillene i denne sjangeren. Poenget er å bygge jernbanelinjer (med signaler, broer, tunneller og så videre), og sette opp ulike lokomotiver (hvert med egne styrker og svakheter) til å dra last og passasjerer fra sted til sted for å tjene penger. Andre transportformer vil også være tilgjengelige.

Spillverdenen er bygd opp av Minecraft-aktig voxel-grafikk, og terrenget kan formes fritt. Faktisk kan det også ødelegges, hvis du for eksempel har et lite uhell når du frakter eksplosiver.

I tillegg kan du bygge fabrikker og gruver, og sette opp automatiserte produksjons- og transportnettverk. Her nevnes Factorio som en inspirasjonskilde. Ellers loves vi både samarbeidsflerspiller og konkurransemuligheter, noe som alltid lover godt.

Utviklerne planlegger en alfalansering senere i år. Du kan gi spillet din stemme på Greenlight, om du ønsker å se det på Steam. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.