Kamp mot flammene i nytt strategispill

Brettspillet Flash Point kommer til PC og mobil, i alle fall hvis folkefinansieringskampanjen lykkes (og det gjør den nok).

RetroEpic har startet en folkefinansieringskampanje på Fig, for å digitalisere brettspillet Flash Point: Fire Rescue. Spillet ser ut til å ha kommet ganske langt i utviklingen allerede, og utviklerne ser ikke ut til å ha nevneverdige problemer med å overbevise Fig-publikumet om at prosjektet deres er noe å satse på. Etter første dag på plattformen, er finansieringsmålet halvveis nådd.

Med livet som innsats

Ikke et blivende sted.
Ikke et blivende sted.

Flash Point: Fire Rescue gir deg kontrollen over en gjeng brannfolk, som må ta seg inn i brennende bygninger og redde de som måtte sitte fast der. Hvert valg du tar skal ifølge utvikleren ha konsekvenser for liv og død, og risikoene er mange når man befinner seg i brennende bygninger.

Du vet ikke hvor de sivile er fanget på forhånd, og flammene har også noen overraskelser i ermet. Om du ikke klarer å holde ilden i sjakk, vil bygningen til slutt kollapse.

Utviklerne sier at dataspillet vil være trofast mot inspirasjonskilden, med alle de mange reaksjonene og hendelsene som kan skje underveis i brettspillet. Samtidig vil grafikken være i 3D, med flotte animasjoner.

Jeg har ikke spilt Flash Point, men konseptet ser ganske spennende ut. Det ferdige spillet skal etter planen lanseres både for PC og mobil, i løpet av årets tredje kvartal. Det virker som du kun kan få PC-versjonen hvis du backer spillet på Fig, men jeg antar det er den mest aktuelle, uansett. Her er litt video:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.