Warhorse annonserer annonsering med disig trailer

Det tsjekkiske studioet skal si ett eller annet om rollespillet Kingdom Come: Deliverance den 9. juni.

Vi er vant med at utgivere og utviklere akkompagnerer store annonseringer med trailere, men det er fortsatt uvanlig at utviklere bruker trailere for å annonsere en kommende annonsering. Det skjer imidlertid av og til, sånn som nå. Tsjekkiske Warhorse har publisert en liten trailer fra det kommende rollespillet Kingdom Come: Deliverance for å annonsere at de vil annonsere noe den 9. juni.

Sikkert en lanseringsdato

Hva dette noe er for noe, vet vi jo ikke. Men det er sikkert en lanseringsdato, ettersom det jo er på tide at dette delvis folkefinansierte spillet får en slik. Det er ventet at det slippes sent i år eller tidlig neste år, basert på tidligere kommentarer fra utvikleren.

Kingdom Come: Deliverance beskrives som et realistisk, førstepersons middelalderrollespill uten magi eller andre fantasy-elementer, der handlingen er satt til et historisk område i dagens Tsjekkia. Utviklerteamet, som ledes av Mafia-designer Daniel Vavra, skal ha gjort det de kan for å sikre en autentisk opplevelse. Resultatet blir forhåpentligvis ganske spennende og unikt.

Her er den nevnte annonsering-av-annonsering-traileren. Været er overraskende disig gjennom hele traileren – vi får håpe at tåken ikke kommer av tekniske begrensninger, for ellers ser jo spillet veldig flott ut.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.