Originale Age of Empires får nyversjon

Grafikken gjenskapes fra bunnen av, med støtte for 4K-oppløsning.

En av mine skitne hemmeligheter er at jeg likte Age of Empires mer enn jeg likte Age of Empires II. Så når Microsoft nå har annonsert Age of Empires: Definitive Edition, er det hva jeg kaller en god nyhet.

Ny vs. gammelt.
Ny vs. gammelt.

4K-oppløsning og ny zoom

Den nye utgaven av spillet får grafikk gjenskapt fra bunnen av, og støtte for ekstreme oppløsninger. Ikke bare det, men du får også muligheten til å zoome skjermbildet nå, slik at du kan se mer av det som foregår i riket ditt og verden rundt.

Ellers loves vi spillmessige forbedringer, men hva disse går ut på vet jeg ikke. Et nyinnspilt lydspor får vi også. Mer informasjon kan du forhåpentligvis finne på det offisielle nettstedet, når det etter hvert kommer opp igjen (det er, forståelig nok, litt pågang nå). Der kan du også melde din interesse for å teste spillets betaversjon.

Age of Empires kom for 20 år siden, og var et sanntidsstrategispill som lånte mange elementer fra den svært populære Civilization-serien. Akkurat det var ikke spesielt rart, ettersom hoveddesigneren bak Age of Empires var Bruce Shelley, som også var med å skape det originale Civilization-spillet sammen med Sid Meier.

Her er traileren for nyversjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.