Hva er The Ataribox?

Atari har lagt ut en teaser-side for det som ser ut som en ny konsoll.

Det ser ut som Atari har latt seg inspirere av Nintendo, og ser ut til å ville lansere en ny retrokonsoll – komplett med trepanel og det hele. Det er i alle fall det vi tolker fra nettstedet til The Ataribox, som strengt tatt kun inneholder en liten teaser-video (og den kan du se under).

Ingen detaljer

Nettstedet The Verge forteller imidlertid litt mer, nemlig at Atari samarbeider med en partner om prosjektet, men at de selv er involvert på ett eller annet vis (altså, det er ikke bare snakk om at de lisensierer bort navnet).

Mer vet vi ikke. For alt vi vet kan dette være et helt nytt system, neppe med toppmoderne spesifikasjoner, men kanskje ment for å tiltrekke seg indie-utviklere. Men sjansene er nok større for at det er noe ala NES Mini, bare med Atari-spill. I så fall håper vi virkelig at Atari ikke begrenser utvalget til Atari 2600-spill og et og annet arkadespill – vi har fått nok slike produkter, Atari.

Hva tror du? Her er teaser-videoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.