Pathfinder Adventures er ute på PC

Obsidians versjon av kortspillet Pathfinder Adventure Card Game har blitt lansert på Steam.

Om du liker samlekortspill, kan det godt tenkes at Pathfinder Adventures er noe for deg. Spillet kom opprinnelig til mobile plattformer, men har nå blitt relansert for PC. Denne versjonen har kun enspiller (enn så lenge, i alle fall), og lar deg spille gjennom et historiedrevet eventyr i Pathfinder-verdenen.

Historiedrevet kampanje

Ifølge Steam-siden får vi historiesekvenser med Pathfinder-verdenens ikoniske figurer, muligheten til å utforske byer, grotter og landskaper fra Rise of the Runelords-kampanjen, og så videre.

Jeg vet ærlig talt ikke spesielt mye om dette spillet, men siden det tross alt er utviklet av Obsidian Entertainment, tenkte jeg det fortjente en liten notis. Brukeranmeldelsene virker positive, selv om det er litt uenighet om hvor god PC-overføringen er.

PC-versjonen skal også lanseres på GOG, men den utgaven er ikke ute enda.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.