Nyheter på Switch eShop uke 24-27

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch de siste fire ukene.

Sommeren er her, men Nintendo Switch er i høygir. Tretten spill har kommet ut de siste fire ukene, og hele seks av dem kom denn uken! Her følger en oversikt fra oss om hva som er nytt under solen.

Arms

Arms er sommerens store slåssespillsatsing fra Nintendo selv. Slik de kom med Splatoon som et fargerikt og familievennlig innspill på skytespillenes arena, er Arms deres fargerike og familievennlige innspill i slåssespillsjangeren. Spillet er utviklet av Nintendo EPD og utgitt av Nintendo selv.

Pris: 499 kr

Fatal Fury 2

Dette spillet er enda et klassisk slåssespill fra SNK, og ble opprinnelig utgitt til arkadene i 1992, før det kom til de fleste konsoller på markedet de neste årene.

Pris: 56 kr

Flip Wars

Flip Wars er et gåteløsningsspill utgitt av Nintendo og utviklet av Over Fence. Spillet ser litt ut som Bomberman hvor labyrinten er borte, og målet er å fargelegge kartet i din farge.

Pris: 80 kr

GoNNER

GoNNER er et roguelike-spill opprinnelig utgitt til OS X og Windows i 2016. Det er blitt beskrevet som en skytespillutgave av Spelunky, og er utviklet av Art in Heart og utgitt av Raw Fury.

Pris: 79 kr

I and Me

I and Me er et gåteløsningsspill med plattformelementer, og er utviklet av Wish Fang og utgitt av Ratalaika Games. Grafikkstilen kan minne om World of Goo, og spillet har vakker og nesten litt sørgmodig musikk.

Pris: 80 kr

Implosion: Never Lose Hope

Dette spillet er et actionspill utgitt av Flyhigh Works og utviklet av Rayark. Det kom opprinnelig ut til iOS i 2015.

Pris: 96 kr

Magical Drop II

Magical Drop II ble opprinnelig utgitt i 1996 til arkadene og NeoGeo, og er et gåteløsningsspill utviklet og utgitt av Data East.

Pris: 56 kr

Metal Slug 2

Metal Slug 2 er et løp-og-skytspill utviklet og utgitt av SNK i 1998 til arkadene og NeoGeo. Det har senere kommet til blant annet iOS, Android, PlayStation 2 og Wii.

Pris: 56 kr

Mighty Gunvolt Burst

Dette spillet er et plattform-skytespill utviklet av Inti Creates og utgitt av Yacht Club Games. Det er satt i universet til Mighty No. 9, kjent fra Kickstarter, og er oppfølgeren til 2014-spillet Mighty Gunvolt.

Pris: 80 kr

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas

Dette spillet er et action-eventyrspill som opprinnelig kom ut til iOS i 2013 og senere er kommet ut til både Android, Windows, OS X og de store konsollene. Spillet kan minne mye om Zelda-spillene, og er utviklet av Cornfox & Bros. og utgitt av FDG Entertainment.

Pris: 120 kr

Sengoku

Sengoku er et slossespill som opprinnelig kom ut til arkadene i 1991. Spillet er utviklet og utgitt av SNK, og er tidligere kommet ut til både Super Famicom, Sega Mega-CD og PlayStation 2.

Pris: 56 kr

Shephy

Shephy er et gåteløsningsspill utgitt og utviklet av Arc System Works. Det er basert på et kortspill med….sauer.

Pris: 40 kr

Vaccine

Vaccine er et action-eventyrspill med skytespillelemente, merkelig som det enn høres ut. Kanskje kan traileren nedenfor gi et bedre overblikk. Du skal i hvert fall redde vennen din fra den visse død.

Pris: 80 kr

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.